Пиши си и пътувай забавлявайки се!

Трендът на Пътуване и Срещи Продължава да Расте - TourBar.com Достигна 110 000 Членове

Публикувано: Апр 30, 2015
от McCluskey International
TourBar - лятно членство 2015

Новаторският, базиран в Обединеното Кралство уебсайт и мобилно приложение за пътуване и запознанства tourbar.com, днес разкрива, че вече е достигнал солидните 110,000 члена по целия свят, потвърждавайки, че трендът за пътувания през 2015 продължава.

Tourbar.com наскоро отпразнува първия си рожден ден и сега има членове от целия свят, от Италия и Китай до Франция и Аржентина. Британските потребители на сайта са деветият най-голям пазар по членове и през последните шест месеца са нарастнали от 600 на 4 400. Великобритания е и една от най-популярните дестинации сред международните ни членове, за посещение с нов партньор. Според скорошно проучване на TourBar Лондон е топ европейският град за съвместни посещения, заедно с Париж..

Докато това най-ново събитие бележи бърз връх в членство, TourBar също така насърчава всички онези хора без партньор, но със страст към пътуването и срещите с някой нов човек, да направят това лято най-хубавото си, като се регистрират в TourBar, за да срещнат самостоятелен пътник като тях. Членовете на TourBar варират от 18 до 64-годишна възраст и са от над 180 страни по света, което означава, че това е перфектната платформа да срещнете нов партньор независимо от Вашитевъзраст и хобита.

Способността на TourBar да събира партньори с интереси в дейности като спорт, разглеждане на забележителности, гастрономия и бизнес пътувания, позволява на членовете лесно да се съберат с тези, които планират пътуване до същата дестинация и които се интересуват от сходен избор на почивка. Според изследване на TourBar, най-популярните дестинации, които британските туристи планират да посетят това лято са Испания, САЩ и Тайланд, както и регионални дестинации във Великобритания. Италия и Индия също са много популярни дестинации за британските туристи, търсещи партньор с когото да пътуват това лято, благодарение на редовните полети от Великобритания, уникалната природа и вкусната кухня.

Мениджър връзки с обществеността на TourBar, Анастасия Золотова, добави: "Както видяхме от нашата покачваща се всеки месец крива на членството, пътуването със запознанства става все по-популярно и броят на нашите активни потребители е много висок, имайки предвид, че току-що отпразнувахме първия си рожден ден. С поглед към бъдещето, ние искаме tourbar.com да се превърне в истински портал за самостоятелно пътуващи хора, искащи да си организират пътуване и искаме да развием пространство за туристи в нашия сайт, където да споделят своя опит и препоръки за предстоящи пътувания. "

За повече информация или за интервю, моля свържете се с:
McCluskey International
Fiona Anderson / Lauren Hill
tourbar@mccluskey.co.uk
0208 747 2170