Chat and travel with fun!
Bülent Kumral
75 years old, Edremit, Turkey

About me

Always loved almost everything related to human; and fell in love strongly. His passion to poetry, politics and plant has been vitalised by this cause. Born and finished high school in a small town in the west coast of Turkey. Studied civil Engineering in METU during turmoiling years of 60's and quitted the school from third year for political causes. Travelled all Anatolia and Europe thru hitch-hiking; and has been fed by miscellaneous cultures. Press Secretary, Restaurant and Hospitality affairs, Professional Book Business, Exhibition Organising and Managerial Works etc was formed his professional career. A good cook and posseses more than 50 recipies of his own besides his poems. The relation between the human brain with Language and human thought attracs his interest. Loves to think and search about love and life.

Balıkesir'de doğdu (1949) ve aynı yerde liseyi bitirdi. Bütün dünyada Büyük altüst oluşların yaşandığı 60'lı yılların ikinci yarısında ODTÜ'nde inşaat mühendisliği okudu; öğrencilik yıllarında özel ders verdi; yazları Almanya'da işçilik yaptı; politik nedenlerle okulu üçüncü sınıfta bıraktı. Cezaevine düştü. Öğrencilik yılları ve daha sonraki yıllar çoğu zaman otostopla bütün Anadolu'yu, Avrupa'yı dolaştı.
Bugünkü birikimi, o yıllar yüz yüze gelme imkanı bulduğu değişik kültürlerden beslenerek oluştu. Basın sekreterliği, sendikacılık, motel, restoran işletmeciliği, mesleki yayın ithalatı, kitapçılık, profesyonel yöneticilik vb. değişik işler yaptı. İflah olmaz bir iyimserdir; Fikirlerini ve düşüncelerini açıkça ifade eder, Kişisel problemleri kolaylıkla anlar. Dinlemekten çok konuşmaktan hoşlanır, kelimelere hakimdir, Türkçe'yi severek konuşur, doğru kullanımına özen gösterir.
İnsana ait her şeyi sevdi, hep tutkulu aşklar yaşadı , şiir tutkusu da bu kaynaktan beslenerek hayat buldu. Şiiri, yaşamın özü olarak anlıyor. Beyin araştırmalarına ilgi duyuyor, Dil, düşünce ve yaratma süreci ve aralarındaki ilişki üzerine kafa yormayı seviyor. Politika ve bitkiler dünyasında pek adı anılmasa da yakın ilgi gösterir, iyi yemek pişirir. Hiç değilse karnınızı doyurur. Dünyada kıskandığı tek şey güzel bir ses ya da müzik ve dans yeteneği.

Local guide info

  • Airport pick up, Help in choosing a hotel, Driver (services), Interpreter (services), Photo tours, Shopping, Sightseeing tours, Wine/beverage tasting, Local cuisine tasting, Coordination of outdoor activities, Companion at exhibitions/meetings

Just a few more things about me

  • Sexual orientation: Heterosexual
  • I speak: English, German, Turkish
  • I'm looking for: Adventure, Soulmate
  • Smoker: Yes
  • Drinking habits: Sometimes
  • Education: University
  • Height: 170 cm (5' 07") Weight: 78 kg (172 lb) Build: Average

Visited countries

Turkey
Show previous