Chat și călătorie distractive!

Ziua îndrăgostiților: 4 lucruri romantice pe care să le faci în 4 orașe

Postat: Ian 29 , 2015
by Emily Walker
Idei de Ziua Îndrăgostiților pe TourBar

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar călătorind este cea mai bună ocazie să petreci o zi specială. Călătorind și cunoscând oameni noi va adăuga un plus de farmec acestei vacanțe romantice. Te putem ajuta cu câteva sfaturi pentru ca tu să profiți din plin de această zi. Vom adăuga o listă cu4 orașe romantice, precum și cu locații pe care să le poți vizita. Folosește aceste idei ca pe un început romantic, și lasă echipa TourBar cu oameni asemeni ție să fie drumul către partenerul perfect.

New York

New York este fără îndoială cel mai mare oraș din lume, deci sunt o grămadă de lucruri romantice pe care le poți face de Ziua Îndrăgostiților. De la istoricul Central Park, la grădinile botanice bogate, la clădirea Empire State Building, ai o varietate de opțiuni. Ca recomandare pentru cineva care nu a mai fost în NYC, patinaj la faimosul centru comercial Rockefeller Center. E chiar distractiv și ai ocazia de a cunoaște pe cineva. După asta, poți merge la o cină romantică la The Sea Grill, un restaurant cu preparate din fructe de mare cu vedere spre Rockefeller Center; sau poți servi masa la restaurantele din apropiere. La Maison Du Chocolat este chiar la o aruncătură de băț, dacă vrei să savurezi o porție de ciocolată și brioșe, Magnolia Bakery este chiar aproape.

Londra

Londraeste un oraș frumos, excentric și perfect dacă vrei să locuiești acolo. Îți recomandăm plimbarea pe lângă The Madison, un bar și restaurant central cu o priveliște uimitoare către catedrala St. Paul. Ia-ți ceva de mâncare și de băut și mergi pe terasele de pe clădiri; asigură-te că ajungi devreme, vei avea ocazia să fii martor la un răsărit de soare extraordinar dinspre istoricul St. Paul. Nu e nimic mai plăcut și e o ocazie tocmai bună să petreci o seară romantică. Poți savura o plăcintă sau o cafea la patiseria PAUL.

Paris

Când oamenii vorbesc de Paris, îl privesc ca pe oraș romantic, și au dreptate. Orașul romantismului este prima destinație pentru Ziua Îndrăgostiților, și asta nu e un secret. Dacă nu cunoști Parisul prea bine, îți recomandăm să faci o plimbare nocturnă pe Champ Elysees. Este una dintre străzile cu istorie ale Paris--ului, presărată de lumini și cafenele. Este o ocazie specială să simți vibrația orașului.

Moscova

Moscova a început să devină o destinație principală pentru întâlniri, și nu e greu de înțeles de ce. Fă o plimbare cu autobuzul noaptea pe malul râului Moscova, o priveliște romantică. Moscova mai are și alte puncte de atracție precum Ferris Wheels,cel mai mare din careMoscova-850, oferă o priveliște spectaculoasă a orașului. Moscova este un oraș cu rata de criminalitate foarte scăzută. Oamenii nu cunosc punctele romantice ale orașului.

Transformă Ziua Îndrăgostiților într-una specială

Probabil că te-ai săturat să reiei la nesfârșit aceleași activități de Ziua Îndrăgostiților. Folosește TourBar pentru a face o schimbare. Dacă ești în căutarea unei aventuri, atunci Tourbar este cel mai potrivit pentru o zi a îndrăgostiților memorabilă.