Пиши си и пътувай забавлявайки се!

Топ Места за Млади Самостоятелни Турист Това Лято

Публикувано: Апр 18, 2016
от McCluskey International
Спътници за лятото
Популярната азиатска дестинация Тайланд е била обявена за топ дестинация за посещение това лято от самостоятелни млади туристи, чакащи лятната ваканция. Според новите данни, оповестени от водещите приложение и уебсайт за пътуване и запознанства TourBar.com, 20 %% от членовете му във Великобритания на възраст между 18-24 години, са посочили красивата азиатската страна като най-популярната дестинация, която да посетят сами през лятото.

Чрез използването на уебсайта и приложението TourBar, неговите 2,000 активни членове във Великобритания на възраст между 18-24 години могат да се регистрират безплатно и да публикуват предстоящо самостоятелно пътуване, за да срещнат други членове, които също планират да посетят сами същата дестинация. Студентите, които планират да прекарат лятната ваканция у дома, но все пак имат желание да срещнат колеги любители на туризма, могат също да се регистрират в TourBar като екскурзоводи, като по този начин могат да развеждат международни туристи, посещаващи родния им град.

Дестинациите на дълги разстояния се оказаха най-популярните варианти в проучването с движение 'надолу', бидейки втората най-популярна страна и наброявайки 19 %% от плановете на младите потребители от Великобритания, където да отпразнуват края на изпитите. Забележителностите на САЩ (15 %%) и кратките почивки в Обединеното кралство (13 %%) също се оказаха популярен избор за младите туристи. Други популярни дестинации за самостоятелни студенти, търсещи да пътуват това лято, включват дестинации на къси разстояния като Испания (9,2 %%), Холандия (6,7 %%), Германия (5,5 %%) и Италия (5 %%).

Когато става дума за най-решаващите фактори за избора къде да се пътува, 30.5 %% от младите туристи посочват разглеждането на забележителности като най-важното в списъка им за дейности през почивката. Посещение на плажа (19 %%) и пътуване (14 %%) са другите популярни дейности в дневния ред на младите туристи, които желаят да се разтоварят след дългия срок.