Пиши си и пътувай забавлявайки се!

Планирайте Свободната си Година

Публикувано: Авг 09, 2016
от McCluskey International
Съвети за планиране на празна година
Със задаващият се ден за финалните оценки за завършване (18 август), много студенти, които не желаят от училище да се отправят направо към колежа или университета, ще започнат приготовления за туристическото приключение на живота си. С оглед на това, водещият сайт и приложение за пътуване и запознанства, TourBar.com, насърчава тези, които планират своята празна година, да се регистрират в TourBar като част от подготовката им, като опит да се срещнат със спътник, който да се присъедини към тях в пътуването им.

TourBar.com предлага идеалното решение за независими преследвачи на слънце, които търсят компания за път. 30 000 членове от Обединеното кралство могат да регистрират онлайн своите предстоящи туристически планове за идната година, за да намерят подобни на тях пътешественици, които вероятно планират да посетят същата дестинация, докато си вземат силно заслужена почивка от ученето. Независимо дали става въпрос за първото пътуване на соло туристите до Тайланд или дълъг полет до Австралия за четвърти път, и най-опитните туристи и тези с най-малко опит, могат да се възползват от възможностите да срещнат нови и еднакво мислещи като тях хора, по време на своето епично пътуване.

При посещение на нова дестинация и за да са наистина 'встрани от утъпкания път', членовете на TourBar могат да изберат да се срещнат с член, който се е регистрирал като Екскурзовод за своя местен регион. Това дава на пътуващите възможността да комбинират основните туристически атракции с автентични и скрити местни горещи точки - истински туристически бонус!

За тези, които планират кратки ваканции във Великобритания, преди да започнат работа или да продължат образованието си, TourBar също така позволява на потребителите си да се регистрират като Екскурзоводи у дома си, за да развеждат из любимия си британски град други студенти, оставили си празна година.

Мениджър връзки с обществеността на TourBar, Анастасия Золотова, добавя: "Празната година е фантастичен начин за младите хора, да си вземат почивка преди да се отправят към университета или да започнат своята кариера. Приложението TourBar е безплатно за изтегляне и затова е идеално за инсталиране, преди да започнете приключението през празната си година. Срещата с член, който е регистриран като Екскурзовод, позволява на туристите да разгледат места от дадена дестинация, за които може и да не са чували, но които са обичани от местните жители, и предлагат отлична възможност да се избегнат туристическите капани и може би също дори да се влюбите в страната."